en nl fr

Leden

Nog niet
geregistreerd?

Maak een
account aan
om toegang
te krijgen tot
het leden-
gedeelte.
schrijf
u in

GMP wordt Feed Chain Alliance!

Op 21/05/2015 verdween de benaming "GMP Regeling". De Feed Chain Alliance Standaard was geboren! Op deze pagina komt u alles te weten over deze vernieuwing.

 

 

 

 

 

 

 

Veelgestelde vragen

 

Wat is het verschil tussen 'GMP Dierenvoeders' en Feed Chain Alliance'?

Er is geen verschil. 'GMP Dierenvoeders' is gewoon van naam veranderd in 'Feed Chain Alliance Standaard' (FCA). Er wijzigt dus niets aan uw vertrouwde standaard. Ook de bijdrage blijft dezelfde. Beide logo's mogen naast elkaar gebruikt worden tot 22/05/2018.

Wanneer mag ik het FCA-logo gebruiken?

 

Het FCA-logo en het FCA-vignet zijn geldig sinds 21/05/2015, maar u mag deze enkel gebruiken als u beschikt over een FCA- of GMP-certificaat.

 

Moet ik onmiddellijk al mijn documenten veranderen?

Zeker niet. Er is een overgangstermijn voorzien die loopt tot en met 22/05/2018. Tot dan zijn beide benamingen toegestaan. Ze zijn ook evenwaardig. Vanaf 22/05/2018 is enkel de benaming en het logo van de Feed Chain Alliance Standaard nog geldig.

 

Wat moet ik doen met producten met het GMP-etiket?

Alle producten die werden geëtiketteerd tijdens de overgangsperiode (21/05/2015 - 22/05/2018) en die nog voorzien zijn van het oude logo, mogen gebruikt worden tot uitputting van de stock.

 

Moet ik mijn certificaat of attest laten vernieuwen?

Neen. Uw huidige certificaat blijft geldig, of er nu "GMP Dierenvoeders" of "FCA Standaard" op vermeld staat. Wanneer u een nieuw certificaat ontvangt zal dat een FCA-certificaat zijn. Op 22/11/2018 zullen alle GMP-certificaten vervangen zijn door FCA-certificaten.

 

Waar mag ik het FCA logo aanbrengen?

U mag het FCA-logo en het FCA-vignet aanbrengen op documenten, facturen, uw website, installaties en voertuigen, etiketten, …

 

Wat is het verschil tussen het FCA-logo en het FCA-vignet?

Er is geen verschil in toepassing tussen het FCA-logo en het FCA-vignet. U kan vrij kiezen welke u wenst te gebruiken, afhankelijk van de manier van communiceren (documenten, etiket, website, …).

 

Waar kan ik het nieuwe logo downloaden?U vindt het nieuwe logo in verschillende versies en formaten op deze pagina.

 

 

Ovocom vzw

Gasthuisstraat 31

1000 Brussel

Tel. +32 (0) 2 514 01 86

Fax +32 (0) 2 514 05 29

Zich inschrijven

Privacy policy  I  Disclaimer  I  @ Ovocom 2019