en nl fr

Leden

Nog niet
geregistreerd?

Maak een
account aan
om toegang
te krijgen tot
het leden-
gedeelte.
schrijf
u in

 

Masterclass 4 - Crisismanagement en-communicatie

 

Een goede voorbereiding is het halve werk, en dat geldt zeker voor crisissituaties. In onze Workshop crisismanagement en crisiscommunicatie simuleren we zelf een crisissituatie. Aan u om te bepalen hoe u de crisis aanpakt. Na afloop van de workshop beschikt u over handige tools en de nodige basiskennis om u voor te bereiden op een crisis in uw bedrijf.

 

Programma

We overlopen kort de theorie; daarna mag u zelf aan de slag. In kleine groepjes behandelt u een reëel crisisscenario. Samen met de rest van uw team werkt u een plan van aanpak uit om de crisis te managen. Alle aspecten van crisismanagement komen aan bod ((het crisisteam, de organisatie van uw team, de nodige tools zoals crisiscontacten, richtlijnen voor omgaan met pers en social media, interne procedures, recallwetgeving,…). Er worden ook feedbackmomenten voorzien met de lesgever. Daarna deelt u uw aanpak met de andere teams.

 

Doelgroep

Deze workshop staat open voor iedereen die met crisissituaties in aanraking komt: kwaliteitsverantwoordelijken, management, communicatieverantwoordelijken. Ook voor consulenten of certificatie-instellingen biedt deze workshop een grote meerwaarde.

 

Dit vonden de deelnemers vorig jaar van de opleiding crisiscommunicatie

 

"Een uitstekende introductie tot de basisprincipes van crisiscommunicatie"

 

"Een mooi evenwicht tussen theorie en praktijk. Deze opleiding is essentieel voor elk bedrijf dat goed voorbereid wil zijn op een crisis. Warm aanbevolen!"

 

Update: Deze opleiding zal in videoconference-formaat plaatsvinden.

 

Prijs

425 €*

 

Voor wie?

Feed-professionals, bedrijven, auditoren, consulenten

 

Wanneer?

27 oktober 2020, 09u00 - 12u30
Update: 09u00 - 12u00

 

Waar?

Gasthuisstraat 31, 12de verdieping, 1000 Brussel, België

Update: Deze opleiding zal in videoconference-formaat plaatsvinden.

 

Bespaar op uw opleiding

Tussenkomst van Alimento.
Zie inschrijvingsformulier

 

INSChrijven

 

   

 

*: Prijs Masterclass: 425 EUR voor alle FCA-gecertificeerde bedrijven, FCA OCI's of gerefereerde consulenten. 550 EUR voor elke andere deelnemer. In België en in Frankrijk is het mogelijk om een tussenkomst te genieten van Alimento, OPQUALIM, FIFPL, etc. Zie het inschrijvingsfoemulier voor meer informatie.

 

Ovocom vzw

Gasthuisstraat 29

1000 Brussel

RPR Brussel

Tel. +32 (0) 2 514 01 86

BE 0474.646.635

Inschrijven

Privacy policy  I  Disclaimer  I  @ Ovocom 2021