en nl fr

Leden

Nog niet
geregistreerd?

Maak een
account aan
om toegang
te krijgen tot
het leden-
gedeelte.
schrijf
u in

Diensten verbonden aan uw FCA-certificatie

Met de Feed Chain Alliance (FCA) certificatie garandeert u aan andere bedrijven dat u instaat voor de voederveiligheid van uw diensten of producten. Bovendien kan u als FCA-gecertificeerd bedrijf ook steeds genieten van vele bijkomende voordelen:

 

 

 

Toegang tot het ledengedeelte van de OVOCOM website

 

Daar vindt u onder andere volgende informatie:

 

 

  • een wekelijkse opvolging van zowel de Europese als de Belgische en de Franse wetgeving;

 

  • een maandelijkse nieuwsbrief waarin de wetteksten van de voorbije maand worden toegelicht;

 

  • een regelmatige samenvatting van de rapid alert (RASFF)-berichten, waarmee u op de hoogte blijft van de aanwezigheid van nieuwe gevaren in diervoeders.

 

De volledige website en de documenten zijn steeds beschikbaar in het Frans, Nederlands en Engels. Een groot voordeel als u deze informatie moet verzamelen of doorgeven aan uw medewerkers, leveranciers of klanten.

 


 

Diverse en kwaliteitsvolle opleidingen

 

OVOCOM stelt jaarlijks een divers programma op van algemene opleidingen en thema-opleidingen. De opleidingen worden gegeven in het Frans en het Nederlands.

 

U kan deze opleidingen bijwonen aan een voordeeltarief als FCA-gecertificeerd bedrijf, als geregistreerde consulent of als certificatie-instelling erkend door OVOCOM. 

Helpdesk door het OVOCOM-team

 

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze helpdesk. Of uw vraag nu eenvoudig of complex is, wij doen steeds onze uiterste best om deze snel en efficiënt te behandelen.

 

Niet alleen bedrijven maar ook certificatie-instellingen en consulenten gespecialiseerd in de Feed Chain Alliance Standaard kunnen bij onze helpdesk terecht. Ons team staat tot uw dienst in het Frans, Nederlands en Engels.

 

Contacteer onze helpdesk via +32 (0)2 514 01 86 of info ovocom be.

 

 

Ovocom vzw

Gasthuisstraat 29

1000 Brussel

RPR Brussel

Tel. +32 (0) 2 514 01 86

BE 0474.646.635

Inschrijven

Privacy policy  I  Disclaimer  I  @ Ovocom 2021