en nl fr

Leden

Nog niet
geregistreerd?

Maak een
account aan
om toegang
te krijgen tot
het leden-
gedeelte.
schrijf
u in
Nieuw inkoopprotocol voor transport hooi en stro


Als u diervoeders wil aankopen of diensten wil verkrijgen van een leverancier, dan moet deze Feed Chain Alliance (of gelijkwaardig) gecertificeerd zijn.

 

In sommige gevallen kan u ook beroep doen op een bedrijf dat niet FCA-gecertificeerd is. Hiervoor bestaan verschillende protocollen, die verzameld zijn in het document 'BT-04: specifieke inkoopprotocollen'.

 

Vanaf vandaag vindt u in dit document een nieuwe module, specifiek voor het transport van hooi en stro.

 

Bedrijven gaven immers aan dat er in sommige streken een schaarste is aan FCA-gecertificeerde transporteurs van hooi en stro, wat de bevoorrading bemoeilijkt. Module 4 lost dit probleem op. Bedrijven die hooi of stro willen aankopen uit deze regio's mogen voortaan beroep doen op niet-FCA-gecertificeerde (of gelijkwaardig) bedrijven via deze module.

 

Hier zijn uiteraard een aantal voorwaarden aan verbonden:

 

We hebben ook een nieuwe kwaliteitsovereenkomst gepubliceerd voor het transport van hooi en stro.

 

We hebben van de update van dit BT-04 gebruik gemaakt om enkele andere FCA-documenten te verduidelijken. Het gaat om de documenten AT-05 (enkel Engelse versie), BT-06 en CC-04. Geen enkel document werd inhoudelijk gewijzigd.

 

Al deze documenten zijn beschikbaar op onze website. De nieuwe toevoegingen zijn aangeduid in grijze tekst. U kan de documenten ook raadplegen in een versie zonder aangeduide wijzigingen.

 

Deze wijzigingen zijn van toepassing vanaf 16/09/2019

26 sep 2019
 

Ovocom vzw

Gasthuisstraat 31

1000 Brussel

RPR Brussel

Tel. +32 (0) 2 514 01 86

Fax +32 (0) 2 514 05 29

BE 0474.646.635

Inschrijven

Privacy policy  I  Disclaimer  I  @ Ovocom 2020