en nl fr

Leden

Nog niet
geregistreerd?

Maak een
account aan
om toegang
te krijgen tot
het leden-
gedeelte.
schrijf
u in
Europese schema’s voor diervoederveiligheid werken samen aan harmonisatie


Wederzijdse erkenning tussen OQUALIM en AIC, GMP+ International, OVOCOM en QS vanaf 1 januari 2021

 

Sinds januari 2018 bestaan er tijdelijke uitwisselbaarheidsovereenkomsten met OQUALIM.

Na verdere onderhandelingen zijn AIC, GMP+ International, OVOCOM, OQUALIM en QS verheugd om te kunnen aankondigen dat zij een overeenkomst hebben bereikt over de voorwaarden voor definitieve wederzijdse erkenning. De wederzijdse overeenkomsten tussen de 4 schemahouders en OQUALIM zullen binnenkort worden afgerond en zullen geldig zijn voor een periode van 3 jaar vanaf 1 januari 2021.

 

De RCNA-certificering, met vermelding RCNA International, is gelijkwaardig aan de OVOCOM, GMP+ FSA-, QS- en UFAS-certificeringen voor de volgende certificeringsdomeinen:

  • Productie en het in de handel brengen van mengvoeders, minerale voeders, vloeibare voeders, melkvervangers en voormengsels.
  • Distributie van en handel in mengvoeders, mineraalvoeders, vloeibare diervoeders, melkvervangers en voormengsels of distributie van voedermiddelen en toevoegingsmiddelen voor diervoeders. De distributie van en handel in voedermiddelen of toevoegingsmiddelen voor diervoeders moet noodzakelijkerwijs worden gekoppeld aan de productie of distributie van mengvoeders.
08 dec 2020
 

Ovocom vzw

Gasthuisstraat 29

1000 Brussel

RPR Brussel

Tel. +32 (0) 2 514 01 86

BE 0474.646.635

Inschrijven

Privacy policy  I  Disclaimer  I  @ Ovocom 2021