en nl fr

Leden

Nog niet
geregistreerd?

Maak een
account aan
om toegang
te krijgen tot
het leden-
gedeelte.
schrijf
u in
ICRT lanceert nieuwe IDTF website


De ICRT-leden - GMP+ International, Qualimat Transport, OVOCOM, QS, EFISC-GTP, AIC en AMA-Marketing - zijn klaar om de nieuwe International Database Transport (for) feed (IDTF) website te lanceren. Vanaf 21 januari 2021 is de nieuwe website https://www.icrt-idtf.com/ operationeel.

 

Gebruiksvriendelijk

 

De nieuwe IDTF-website heeft nog steeds de vertrouwde elementen en functies, maar dan in een volledig frisse en moderne look en feel. De website is duurzaam, beveiligd en toekomstbestendig, ondersteund door gloednieuwe technologie die regelmatig wordt bijgewerkt. Door de nieuwe technische elementen is de zoekfunctie nu ook gebruiksvriendelijker.

 

Nieuwe module

 

Deze nieuwe website creëerde de mogelijkheid om een volledig nieuwe module toe te voegen aan de IDTF-website. De reinigingsregimes voor de binnenvaart zijn nu ook beschikbaar op de website voor schema’s waarin het toepassingsgebied van de binnenvaart is opgenomen.

 

Gebruikershandleiding beschikbaar

 

Om de overgang naar de nieuwe website zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er ook een nieuwe gebruikershandleiding beschikbaar. U kunt deze rechtstreeks van de website downloaden (in de rechterbovenhoek van het zoekveld).

 

Voor meer informatie omtrent ICRT kunt u contact met ons opnemen via info@ovocom.be.

21 jan 2021
 

Ovocom vzw

Gasthuisstraat 29

1000 Brussel

RPR Brussel

Tel. +32 (0) 2 514 01 86

BE 0474.646.635

Inschrijven

Privacy policy  I  Disclaimer  I  @ Ovocom 2021