en nl fr

Leden

Nog niet
geregistreerd?

Maak een
account aan
om toegang
te krijgen tot
het leden-
gedeelte.
schrijf
u in
Opvolging wetgeving – November 2015


Er werden zeer weinig teksten gepubliceerd in november. Daarom komen we terug op enkele details van Verordening (EU) nr 2015/1905, gepubliceerd in oktober ter herziening van de Europese dioxinemonitoring.

 

Zoals bij elke publicatie van een wettekst evalueren we of deze tekst een invloed heeft op de informatie in de Feed Chain Alliance Standaard (FCA). Dit zorgvuldig onderzoek wordt natuurlijk uitgevoerd in zowel de Franse, de Nederlandse als de Engelse taalversies.

 

Op die manier hebben we twee vertaalfouten ontdekt die geslopen zijn in de Franse en de Nederlandse versie (één voor elke versie). Het Engelse document hebben we hierbij beschouwd als referentiedocument.

 

Er bestaat altijd een gevaar dat deze onderlinge verschillen tussen versies leiden tot interpretatiefouten bij de praktische toepassing van de teksten.

 

Lees de rest van deze nieuwsbrief (hiervoor hebt u een login nodig).

 

De referenties van alle teksten gepubliceerd gedurende de voorbije maand, samen met de links om ze te downloaden, zijn te raadplegen op www.ovocom.be/Legislation. Deze pagina is toegankelijk voor alle FCA- en/of ‘Autocontrolegids diervoeders’-gecertificeerde ondernemingen met behulp van login en paswoord. Beschikt u nog niet over een login en paswoord, gelieve dan een mail te sturen naar info@ovocom.be.

22 dec 2015
 

Ovocom vzw

Gasthuisstraat 31

1000 Brussel

RPR Brussel

Tel. +32 (0) 2 514 01 86

BE 0474.646.635

Inschrijven

Privacy policy  I  Disclaimer  I  @ Ovocom 2020