en nl fr

Leden

Nog niet
geregistreerd?

Maak een
account aan
om toegang
te krijgen tot
het leden-
gedeelte.
schrijf
u in
Monitoring aflatoxine B1 in maïs: herclassificatie Canada en Oekraïne


Op maandag 25 januari was er opnieuw een evaluatie van de indeling van de landen in risicocategoriën (hoog / medium / laag) in het protocol voor de bijkomende monitoring van aflatoxine B1 in maïs (FCA-document ‘BT-16: Tijdelijke monitoring’).

Naar aanleiding van deze recente, periodieke evaluatie op basis van de ontvangen analyseresultaten van aflatoxine B1 in maïs in het kader van dit protocol, wordt de classificatie voor Canada en Oekraïne aangepast:  Canada gaat van een risico ‘Medium’ naar ‘Low’. Oekraïne gaat van risico ‘Low’ naar ‘Medium’.

Deze periodieke evaluatie gebeurt op basis van de resultaten die de FCA-gecertificeerde bedrijven moeten doorsturen. Hebt u analyseresultaten voor aflatoxine B1 in maïs in het kader van dit protocol, stuur ze dan zeker door naar info@ovocom.be!

 

Dit geldt eveneens wanneer u de analyse niet zelf liet uitvoeren, maar de analyseresultaten ontvangen hebt van uw leverancier.

 

De wijzigingen in het document zijn aangeduid in grijs gemarkeerde tekst. Dit FCA-document is ook consulteerbaar in een versie zonder aangeduide wijzigingen.

01 feb 2016
 

Ovocom vzw

Gasthuisstraat 29

1000 Brussel

RPR Brussel

Tel. +32 (0) 2 514 01 86

BE 0474.646.635

Inschrijven

Privacy policy  I  Disclaimer  I  @ Ovocom 2021