en nl fr

Leden

Nog niet
geregistreerd?

Maak een
account aan
om toegang
te krijgen tot
het leden-
gedeelte.
schrijf
u in

OVOCOM Masterclass


 

Als expert uit de diervoedersector staat u elke dag voor cruciale uitdagingen.

 

Van nieuwe technologische ontwikkelingen tot de opkomst van onbekende contaminanten: onze sector is in volle evolutie. Het is dan ook van essentieel belang dat u op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in de diervoederindustrie. Voor uzelf, voor uw klanten, en voor de veiligheid van onze voeders.

 

Met onze OVOCOM Masterclasses beschikt u over een volledig aanbod aan opleidingen, webinars en workshops. Deze helpen u om te beantwoorden aan alle vereisten, de juiste beslissingen te nemen en uw efficiëntie te verhogen.

 

Kies één van onze opleidingen hieronder, en zet de stap van medewerker naar feed-professional!

Update:
Al onze opleidingen van het najaar 2020 hebben reeds plaatsgevonden in opgenomen webinar-formaat.

Toegang tot een webinar is mogelijk tegen betaling. De prijzen zijn identiek als bij onze opleidingen. Deelnameattesten zijn voor deelnemers verkrijgbaar.

 

Gelieve het inschrijvingsformulier te raadplegen op de pagina van uw gewenste opleiding, het formulier in te vullen en door te mailen naar info ovocom be

 

Update (24/12/20)

De kalender voor de opleidingen zal begin 2021 aangekondigd worden, met bevestiging van data en prijzen.

Prettige feestdagen.

 

 

VOD

Basisopleiding Feed Chain Alliance Standaard

 

In deze complete cursus van twee dagen maakt u kennis met alle basisprincipes van de FCA Standaard. Ontdek er alle FCA-vereisten voor de productie, handel en transport van diervoeders.

 

 

 

 

850 €*
VOD

 

VOD

Masterclass 3: Wetgeving en FCA Standaard: wijzigingen 2019-2020

 

In deze opleiding krijgt u een volledig overzicht van alle wijzigingen binnen de diervoederwetgeving en de FCA Standaard van het laatste jaar. Na afloop bent u weer helemaal mee!

 

 

 

245 €*
VOD

VOD

Basisopleiding Europese diervoederwetgeving

 

Een must voor iedere auditor, consulent of feed-professional. U krijgt een uitgebreid overzicht van alle essentiële Europese wetteksten voor de diervoedersector. Voor elke tekst bekijken ook we wat de praktische implicaties zijn voor uw onderneming
 

 

 

 

850 €*
VOD

 

VOD

CC-03 basisopleiding

 

Basisopleiding voor (toekomstige) CC-03-inspecteurs organiseren. Deze heeft betrekking op de documenten ‘CC-03: Keuringsregeling voor vleeswinkels’ en ‘BC-10: Vleeswinkels die categorie 3-materiaal produceren: technische voorschriften.

 

 

 

270 €*
VOD

 

VOD

Basisopleiding Belgische diervoederwetgeving

 

Dankzij deze opleiding van één dag bent u perfect op de hoogte van alle bijzonderheden van onze nationale wetgeving. U krijgt van ons een volledig overzicht van alle relevante Belgische wetteksten, waarmee u daarna aan de slag kan in uw eigen bedrijf.

 

 

 

425 €*
Brussel

 

27 NOV

Uitgesteld tot 2021

Examen voor auditoren en consulenten

 

 

Variabel
Brussel
 

*: Prijs Masterclass voor 1 luik: 245 EUR voor alle FCA-gecertificeerde bedrijven, FCA OCI's of gerefereerde consulenten. 320 EUR voor elke andere deelnemer. Voor 2 luiken wordt dit respectievelijk 425 EUR en 550 EUR. In België en in Frankrijk is het mogelijk om een tussenkomst te genieten van Alimento, OPQUALIM, FIFPL, etc. Zie het inschrijvingsfoemulier voor meer informatie.

 
 
 

Ovocom vzw

Gasthuisstraat 31

1000 Brussel

RPR Brussel

Tel. +32 (0) 2 514 01 86

BE 0474.646.635

Inschrijven

Privacy policy  I  Disclaimer  I  @ Ovocom 2021