en nl fr

Leden

Nog niet
geregistreerd?

Maak een
account aan
om toegang
te krijgen tot
het leden-
gedeelte.
schrijf
u in

OVOCOM Masterclass


 

Als expert uit de diervoedersector staat u elke dag voor cruciale uitdagingen.

 

Van nieuwe technologische ontwikkelingen tot de opkomst van onbekende contaminanten: onze sector is in volle evolutie. Het is dan ook van essentieel belang dat u op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in de diervoederindustrie. Voor uzelf, voor uw klanten, en voor de veiligheid van onze voeders.

 

Met onze OVOCOM Masterclasses beschikt u over een volledig aanbod aan opleidingen, webinars en workshops. Deze helpen u om te beantwoorden aan alle vereisten, de juiste beslissingen te nemen en uw efficiëntie te verhogen.

 

Kies één van onze opleidingen hieronder, en zet de stap van medewerker naar feed-professional!

 

 

Omwille van COVID-19 heeft OVOCOM de catalogus aan opleidingen doorheen het jaar moeten aanpassen, door de meerderheid van de opleidingen digitaal via Zoom webinar-formaat te laten plaatsvinden.

Al onze voorbije opleidingen werden opgenomen en zijn beschikbaar via video on demand tegen betaling, voor mensen die aan onze opleidingen niet hebben kunnen deelnemen en die erin geïnteresseerd zijn.
 

De volgende opleidingen (van 2020) zijn in webinar VOD beschikbaar (tegen betaling):
 

 

 

KALENDER 2021

 

 

Binnenkort beschikbaar

Basisopleiding Bemonstering

 

In deze opleiding komen de belangrijkste aspecten van een effectieve bemonsteringsprocedure in het kader van individuele en sectorale monitoring van contaminanten aan bod.

 

Deze opleiding bieden we aan met onze gloednieuwe e-learningplatform.

 

 
 

 

€ 255*
e-learning

 

23/04

Masterclass 1: RASFF & Aankoopprotocollen

 

RASFF: Analyse van de RASFF-berichten van 2020.
 

Aankoopprotocollen: Tijdens deze opleidingssessie zullen wij de wijzigingen bespreken die zijn aangebracht in Module 1 van het BT-04 document, alsmede de controles die moeten worden uitgevoerd bij de aankoop van bepaalde voedermidellens van niet-gecertificeerde leveranciers.

 

 

 

 

€ 255*
Webinar

 

22/06

Masterclass 2: Feed Fraude

 

(Binnenkort beschikbaar)

 

 

 

 

€ 255*
Webinar

 

7-10/09

Basisopleiding Feed Chain Alliance Standaard

 

In deze complete cursus van twee dagen maakt u kennis met alle basisprincipes van de FCA Standaard. Ontdek er alle FCA-vereisten voor de productie, handel en transport van diervoeders.

 

 

 

 

€ 890*
TBC

 

24/09

Masterclass 3: Wetgeving en FCA Standaard: wijzigingen 2020-2021

 

In deze opleiding krijgt u een volledig overzicht van alle wijzigingen binnen de diervoederwetgeving en de FCA Standaard van het laatste jaar. Na afloop bent u weer helemaal mee!

 

 

 

€ 255*
TBC

 

19-22/10

Basisopleiding Europese diervoederwetgeving

 

Een must voor iedere auditor, consulent of feed-professional. U krijgt een uitgebreid overzicht van alle essentiële Europese wetteksten voor de diervoedersector. Voor elke tekst bekijken ook we wat de praktische implicaties zijn voor uw onderneming
 

 

 

 

€ 890*
TBC

 


 

9-10/11

Basisopleiding Belgische diervoederwetgeving

 

Dankzij deze opleiding van één dag bent u perfect op de hoogte van alle bijzonderheden van onze nationale wetgeving. U krijgt van ons een volledig overzicht van alle relevante Belgische wetteksten, waarmee u daarna aan de slag kan in uw eigen bedrijf.

 

 

 

€ 445*
TBC

 

26/11

Examen voor auditoren en consulenten

 

 

Binnnenkort
beschikbaar

Variabel
TBC
 

*: Prijs Masterclass voor 1 luik: 255 EUR voor alle FCA-gecertificeerde bedrijven, FCA OCI's of gerefereerde consulenten. 330 EUR voor elke andere deelnemer. Voor 2 luiken wordt dit respectievelijk 445 EUR en 570 EUR. In België en in Frankrijk is het mogelijk om een tussenkomst te genieten van Alimento, OPQUALIM, FIFPL, etc. Zie het inschrijvingsfoemulier voor meer informatie.

 
 

Ovocom vzw

Gasthuisstraat 29

1000 Brussel

RPR Brussel

Tel. +32 (0) 2 514 01 86

BE 0474.646.635

Inschrijven

Privacy policy  I  Disclaimer  I  @ Ovocom 2021