en nl fr

Leden

Nog niet
geregistreerd?

Maak een
account aan
om toegang
te krijgen tot
het leden-
gedeelte.
schrijf
u in

 

 

 

 

Adviseur voedselveiligheid bij OVOCOM (M/V)

 

Het bedrijf

 

OVOCOM vzw is het Belgisch overlegplatform voor de diervoedersector. Wij hebben verschillende kwaliteitsstandaarden ontwikkeld voor bedrijven uit de diervoederketen (Feed Chain Alliance Standaard, Autocontrolegids diervoerders,…). Meer dan 3.500 Belgische en internationale bedrijven uit de diervoeder, handel en transportsector, passen een OVOCOM standaard toe. Met onze OVOCOM Masterclass  organiseren we opleidingen over diervoeders en daarnaast overleggen we  regelmatig overleg met andere sectoren, met overheden en met internationale organisaties. Onze werking is gebaseerd op  3 pijlers: expertise, kwaliteit en dienstverlening. Meer gedetailleerde informatie vindt u op www.ovocom.be.

 

Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een (m/v):

 

Adviseur voedselveiligheid

 

De functie

Als Adviseur voedselveiligheid sta je het team adviseurs bij dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en het beheer van kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen in de diervoedersector.

 

Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director van OVOCOM.

 

Dit zijn je belangrijkste taken:

 1. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van de FCA Standaard en de Autocontrolegids Diervoeders.
 2. Je ontleedt technische problemen in het kader van voedselveiligheids- en kwaliteitssystemen en stelt concrete oplossingen voor.
 3. Je volgt informatie op rond voedselveiligheids- en kwaliteitssystemen (vb. analyseresultaten, klachten, …) en analyseert ze.
 4. Je beheert verschillende gespecialiseerde databanken en volgt deze nauw op.
 5. Je hebt regelmatig contact met bedrijven, certificatie-instellingen en andere buitenlandse kwaliteitsstandaarden.

 

Gewenste kwalificaties en ervaringen

Voor deze boeiende functie zien wij bij voorkeur kandidaten die al beschikken over een eerste werkervaring met betrekking tot kwaliteitssystemen in de productie, handel, opslag en/of transport van (dier)voeders.  De persoon die wij zoeken voldoet verder aan volgende vereisten:

 1. Min. bachelor opleiding in life sciences  of andere relevante richtingen (bijvoorbeeld agro- en biotechnologie, bio-ingenieur, industrieel ingenieur, biochemie, biologie,…).
 2. Een goede drietaligheid (NL, FR, EN).
 3. Sterke sociale en communicatieve vaardigheden; je kan een boodschap met overtuiging en enthousiasme overbrengen.
 4. Proactief, zelfstandig en nauwkeurig.
 5. Je kan goed organiseren en wil graag in een KMO-omgeving werken.
 6. Je hebt een goede kennis van Word, Excel en PowerPoint.

 

Wat bieden wij je aan?

 1. Een interessante functie  binnen een  kleine organisatie met een belangrijke maatschappelijke relevantie.
 2. Je komt terecht in een aangename werksfeer met een open communicatiecultuur. Je krijgt  veel ruimte voor je eigen inbreng.
 3. Je ontvangt een competitief salaris met bijkomende extralegale voordelen.
 4. Je krijgt de kans om OVOCOM verder uit te bouwen. Je doet expertise op rond voedselveiligheid en kwaliteitscontrole in de diervoedersector.

 

Heb je zin om mee te werken aan de ontwikkeling van voedsel -en voederveiligheid? Word jij  onze nieuwe collega? Of heb je nog vragen? Bel dan naar Gert Olefs  op +32 (0)499 14 33 48 van 9u tot 21u op weekdagen en van 11u tot 17u op zaterdag. Je kan ook je cv en motivatiebrief mailen naar jobs hcinternational biz ; website: www.hcinternational.biz. Wij contacteren elke kandidaat per mail of telefoon en wij behandelen elke kandidatuur met discretie. Human Capital International werkt steeds op exclusieve basis met haar klanten.

 

 

Ovocom vzw

Gasthuisstraat 31

1000 Brussel

RPR Brussel

Tel. +32 (0) 2 514 01 86

BE 0474.646.635

Inschrijven

Privacy policy  I  Disclaimer  I  @ Ovocom 2020