en nl fr

Leden

Nog niet
geregistreerd?

Maak een
account aan
om toegang
te krijgen tot
het leden-
gedeelte.
schrijf
u in

Video's

 

 

Wat is de Feed Chain Alliance Standaard?

 

Wat kan OVOCOM voor u betekenen? En wat is de Feed Chain Alliance Standaard precies? In dit filmpje leert u waar OVOCOM voor staat, hoe de Feed Chain Alliance u kan helpen om voederveiligheid te garanderen, en wat de voordelen zijn van een FCA-certificatie.

 

 

Monitoring en staalname

 

De Feed Chain Alliance Standaard hecht veel belang aan een staalname en monitoring. Logisch, want door correcte stalen te nemen en een goede monitoring toe te passen kunnen voedselveiligheids risico's vermeden worden. In deze video gaat Managing Director van OVOCOM Bart Verhulst dieper in op een correcte staalname en monitoring.

 

 

 

 

Het belang van OVOCOM

 

OVOCOM en haar vier voederveiligheidssstandaarden is van onschatbare waarde voor de diervoedersector. Aan het woord is Patrick Vanden Avenne, CEO van mengvoederbedrijf Vanden Avenne.

 

 

 

OVOCOM en de ketenbenadering

 

OVOCOM is ontstaan uit de samenwerking van de 4 schakels uit de diervoederketen (diervoederindustrie, handel, transport, levensmiddelenindustrie). Ze deelden allemaal dezelfde visie: voederveiligheid en kwaliteit garanderen doorheen de hele keten van productie, handel, opslag en transport. In deze video komen verschillende vertegenwoordigers van deze schakels aan het woord. Zij geven aan wat het belang is van veilige voeders en welke rol de Feed Chain Alliance Standaard daarin speelt. 

 

Ovocom vzw

Gasthuisstraat 29

1000 Brussel

RPR Brussel

Tel. +32 (0) 2 514 01 86

BE 0474.646.635

Inschrijven

Privacy policy  I  Disclaimer  I  @ Ovocom 2021